Gebruikte auto’s van topkwaliteit

Occasions

Auto de Boer en Auto Raggers zijn uw autodealers in Friesland voor nieuwe of tweedehands Mitsubishi auto’s. Daarnaast bieden we ook nog occasions aan van vele andere merken, waaronder andere Japanse merken maar ook diverse Europese modellen. De occasions variëren in type, prijs en aantal kilometers, dus er is voor ieder wat wils.

Onze occasions worden door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van historie en kwaliteit. Kortom: wij moeten er een goed gevoel bij hebben! We proberen altijd de juiste mix voor u in voorraad te hebben tegen een faire prijs.

Mitsubishi vestiging Franeker

Auto de Boer

Franeker

AutoRaggers

Heerenveen

Welke Mitsubishi past het beste bij u?

Kom langs voor persoonlijk advies

Goed advies is het halve werk. Bij Mitsubishi Friesland kunt u oprecht en persoonlijk advies verwachten. Het aanbod van Mitsubishi is ruim en modern, daardoor zit er altijd een geschikt model voor u tussen.

Ook zorgen wij ervoor dat onze klanten goed verzekerd de weg op gaan. Bij de aanschaf van een auto begeleiden wij u van A tot Z. Daar hoort informatie over garantie en verzekering bij, maar wij kunnen u ook begeleiden bij de financiering en het leasen van een auto.